خورش قورمه سبزی | طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چیتی همراه با گوشت
گالری عکس و مدل 2019-98
مرجع کامل تصاویر و مدلینگ،چهره ها،دکوراسیون و تزینات،بازیگران و خواننده ها،اخبار و سلامت، آشپزی و غذا

خرید رژ لب مدادی تراش دار خط لب مدادی بسته ای مداد ابرو عمده خرید مداد شمعی رنگی فلورمار پد اسفنج مدل قارچی دسته دار خرید خط چشم پاریس اصلی بخور سرد فانتزی عمده خرید مام الد اسپایس عکس پروفایل دخترونه عینکی - عکس پروفایل عینکی دخترونه سالگرد عارف نیشابوری عطار نیشابوری سال 99 متن و جملات زیبا برای روز علوم آزمایشگاهی عکس درباره ی روز ارتش برای پروفایل 23 فروردین روز دندان پزشک 1399 عکس نوشته های تبریک نیمه شعبان مبارک برای پروفایل روز جهانی بهداشت : World Health Day تتوهای کوچک و شیک دخترانه برای پشت گردن 2020 اسم صدف به چه معنایی است؟ آیا اسم صدف زیباست؟ زندگینامه و بیوگرافی خواننده زن افغان غزال عنایت با عکس


خورش قورمه سبزی | طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چیتی همراه با گوشت

مواد لازم برای خورش قورمه سبزی

سبزی قرمه خرد شده ( شامل تره – جعفری – کمی شنبلیله – اسفناج کمی) یک کیلوگرم

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان 500 گرم و یا مغز ران با استخوان 750 گرم

لوبیای قرمز یا چشم بلبلی 2/1 پیمانه (100 گرم)

لیمو عمانی درسته 3 تا 4 عدد

گرد لیمو یک قاشق سوپ خوری

 پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری

روغن 150 گرم (یک پیمانه)

زعفران سائیده 1 قاشق چای خوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه برای خورش قورمه سبزی

گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز داغ ، لوبیا ، لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود.

سپس سبزی را به دقت تمیز میکنیم و می شوئیم ، آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم (میشود تره را جداگانه خرد کرد) بعد سبزی را با روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه میکنیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیافتد.

میشود به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپ خوری آب لیمو به خورش بزنیم و در پایان زعفران و نمک را اضافه نموده و با چلو سرو میکنیم.

اگر می خواهید رنگ خورش قرمه سبزی کدر نشود، لوبیا را جدا طبخ نمایید و آب آن را خالی نموده و لوبیای پخته شده را به خورش قرمه سبزی اضافه نمایید.

 

لیمو عمانی خورش را نخورید!

لیمو عمانی نوعی لیموترش است که آن را زیر آفتاب خشک میکنند و به عنوان چاشنی در خورش‌ هایی مثل قورمه سبزی و قیمه و غذاهای دیگری مانند آبگوشت استفاده می‌کنند.

در واقع طعم ترش قورمه سبزی به خاطر لیمو عمانی است.

اما برای استفاده از این چاشنی چند نکته را باید درنظر گرفت، برای اینکه لیموعمانی ، خورش را تلخ نکند ، بهتر است ابتدا یک دقیقه آن را در آب بگذارید تا بجوشد.

لیمو عمانی را بین نیم ساعت تا یک‌ ساعت آخر به خورش اضافه کنید تا طعم تلخ به خورش ندهد.

هنگام خوردن قورمه سبزی به خاطر داشته باشید که لیمو عمانی را نخورید ، چرا که این طعم‌ دهنده چربی‌ های قورمه سبزی را می‌گیرد و با خوردن آن، تمام چربی‌ های مضر غذا وارد بدن شما میشود.

 

برچسب ادویه مخصوص قورمه سبزی طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چیتی طرز تهیه قورمه سبزی برای 4 نفر طرز تهیه قورمه سبزی جنوبی طرز تهیه قورمه سبزی در زودپز طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای 10 نفر قورمه سبزی برای 10 نفر قورمه سبزی نذری


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: قورمه سبزی برای 10 نفر, طرز تهیه قورمه سبزی جنوبی, قورمه سبزی دونفره, ادویه مخصوص قورمه سبزی,

نویسنده : admin تاریخ : پنج شنبه 2 خرداد 1398



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به گالری عکس و مدل 2019-98 مي باشد.